Matcha slim opinie forum: te poți încrede în părerile de pe internet?

Foarte la modă de câțiva ani, ceaiul matcha este un aliat de slăbire pe care să pariezi pentru a slăbi? Dacă această pudră de ceai verde din Japonia conține mulți nutrienți și este cunoscută pentru beneficiile sale asupra organismului și sănătății, are într-adevăr un impact asupra greutății noastre și a kilogramelor în plus? Poți studia problema in detaliu consultand si Matcha slim opinie forum unde clienții reali pot confirma sau nu spusele producatorului..

Matcha slim opinie forum: antioxidantii din ceaiul matcha ajută la pierderea în greutate?

Ceaiul Matcha este bogat in catechine si mai ales in EGCG (galat de epigalocatechină). Provenind din familia polifenolilor, aceste molecule au puteri antioxidante extraordinare. Asta este bine pentru că sunt prezente în cantități foarte mari în matcha, acest ceai verde sub formă de pudră, considerat de mult timp de samurai un medicament.

Antioxidanții ar fi esențiali pentru a menține organismul în stare bună de sănătate pe termen lung. Ele ar ajuta la:

Luptă împotriva îmbătrânirii celulare și a stresului oxidativ datorită acțiunii radicalilor liberi
Limitează apariția anumitor boli (în special cardiovasculare)
Elimina mai ușor toxinele prezente în organism datorită proprietăților lor drenante si diuretice

Aparținând ceaiurilor de umbră, tocmai în timpul cultivării sale (în întuneric) ceaiul matcha este plin de antioxidanți. Într-adevăr, provine dintr-o varietate de arbori de ceai numiți Tencha ai căror arbuști sunt protejați de soare de un arbore înainte de recoltare. Acest proces are ca scop încetinirea creșterii plantei de ceai și îi permite acesteia să atragă din sol toți nutrienții de care are nevoie, dând astfel naștere la frunze pline de antioxidanți și oligoelemente.

Acestea sunt apoi culese și prăjite pentru a opri oxidarea și pentru a le spori proprietățile antioxidante. În cele din urmă vor fi măcinate într-o pulbere fină și își vor păstra toate beneficiile.

Prin urmare, consumul de ceai matcha nu participă direct la pierderea în greutate, dar ar ajuta la eliminarea acestuia datorită proprietăților sale drenante și diuretice.

Cofeina, aliatul de slabit prin excelenta

Ceaiul Matcha contine si cofeina, un activ de slabit prin excelenta datorita proprietatilor sale de ardere a grasimilor. Denumită și teină pentru că formează de fapt o singură moleculă, se găsește în toate ceaiurile dar în cantități mai mari sau mai mici. Matcha are puțin mai mult decât media. În funcție de calitatea ceaiului și de doza dvs., veți găsi în ceașcă aproximativ 60 mg de cofeină. Această cofeină oferă un plus de energie, dar este cunoscută și pentru efectul său de ardere a grăsimilor. Favorizeaza procesul de ardere a grasimilor (lipoliza) si stimuleaza metabolismul. Acesta este motivul pentru care proprietățile sale sunt adesea prezentate în pierderea în greutate.

Știați că cofeina este ergogenă? Într-adevăr, crește disponibilitatea acizilor grași în corpul tău. Grăsimile sunt apoi arse mai ușor în timpul efortului fizic. Ceea ce oferă un combustibil durabil și de calitate în timpul unei activități sportive.

Matcha slim opinie forum: de ce nu se gasesc multe pareri despre el?

Matcha slim nu este un produs cu traditie in peisajul romanesc pentru ca nu a aparut cu mult timp in urma. De aceea a gasi Matcha slim opinie forum viabila este un proces mai greu. Dar consultand forumurile din strinatate, va veți da seama de eficienta lui. Matcha slim este popular si in vestul Europei, dar si pe continentul american.

Asadar chiar dacă nu gasiti Matcha slim opinie forum in limba romana, este bine sa dati o căutare globala.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Publicat

în

de către

Etichete: