Matcha slim capsule și pudră: cum te bucuri de un efect maxim de slăbire?

Consumul zilnic de Matcha slim poate avea un impact pozitiv asupra nivelului de energie și asupra sănătății generale.

Spre deosebire de cafea, matcha oferă o stimulare mai puțin agitată. Acest lucru se datorează concentrației mari de flavonoide și L-teanină din matcha, care mărește banda de frecvență alfa a creierului și produce efecte relaxante prin creșterea nivelului de serotonină, GABA și dopamină.

Cercetările sugerează că L-teanina este deosebit de utilă pentru niveluri ridicate de stres și anxietate, crescând relaxarea fără a provoca somnolență. Aceste efecte au fost găsite chiar și la dozele date într-o ceașcă de ceai.

În plus, L-teanina face unele lucruri uimitoare atunci când este asociată cu cofeină, à la matcha – aminoacidul poate ajuta la îmbunătățirea funcției cognitive și la creșterea concentrării și vigilenței. Așadar, să sorbi Matcha slim este grozav înainte de o zi agitată de lucru sau când te refaci pentru un test.

După cum ați observat, vorbim doar de bautura Matcha slim, dar exista oare și Matcha slim capsule? Ei bine, Matcha slim capsule nu este încă ceva de actualitate sau în curs de aparitie, intrucat producătorul oferă doar pudra Matcha slim, de altfel foarte usor de preparat si placut la gust.

Matcha este bogat în catechine antioxidante, un compus vegetal care se găsește în ceai. De fapt, matcha are una dintre cele mai mari cantități de antioxidanți dintre superalimente conform testului ORAC (Oxygen Radical Absorption Capacity).

Acest lucru face ca matcha să fie excelent în lupta împotriva radicalilor liberi, prevenirea cancerului și protejarea inimii.

Încercați: vă puteți bucura de ceai matcha fierbinte sau cu gheață și îl puteți personaliza după gusturile dvs. îndulcindu-l ușor cu sirop de arțar sau miere, adăugând fructe sau amestecându-l într-un smoothie.

Cum se prepara o bautura delicioasa Matcha slim

Ingrediente

1 lingura pudră de matcha

250 ml apa fierbinte

lapte la alegere, optional

1 lingura sirop de arțar sau miere, opțional

Se amestecă 50 de ml de apă fierbinte cu matcha pentru a forma o pastă groasă. Folosind un tel subțire, se amestecă până devine spumos.

Adăugați mai multă apă în matcha în timp ce amestecați energic pentru a evita formarea de cocoloașe.

Adăugați lapte cald sau îndulciți cu îndulcitorul la alegere, dacă doriți.

Dozare: Consumați 1 linguriță în ceai și veți simți efectele în decurs de 30 de minute, care durează câteva ore.

Efecte secundare Matcha slim și de ce e mai buna pudra decât Matcha slim capsule

Matcha nu pare să provoace efecte secundare semnificative atunci când este consumat cu moderație, dar dozele mari care furnizează cantități mari de cofeină pot provoca dureri de cap, diaree, insomnie și iritabilitate. Femeile însărcinate trebuie să fie precaute.

Verificați întotdeauna cu medicul dumneavoastră înainte de a adăuga ceva la rutina dumneavoastră de zi cu zi pentru a afla ce este mai bine pentru dumneavoastră și sănătatea dumneavoastră individuală. O cantitate mai mare de ceai Matcha slim  ar putea fi dăunătoare însă.

După cum am încercat sa va dovedim pană acum, eficienta pudrei Matcha slim este evidentă. Pe persoanele mai familiarizate cu medicamentele și care cauta Matcha slim capsule, nu putem decat sa le incurajam sa consume bautura Matcha slim si sa vada avantajele unei hidratari corecte și a unui supliment naturist fără contraindicatii speciale sau efecte secundare.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]