Matcha slim farmacia Tei: poți găsi suplimentul în farmacii?

Matcha Slim este un nou preparat de slăbit pe baza de ceai matcha care faciliteaza slabirea sanatoasa si stimulează arderea grasimilor.

Mulți consumatori interesați se întreabă dacă produsul este disponibil și în farmacii sau parafarmacii (de exemplu, Matcha slim farmacia Tei).

Pentru moment, nu este cazul. În prezent, Matcha Slim nu poate fi comandat in farmacii ci doar prin magazinul oficial al producătorului.

Comandă cu 50% Reducere AZI

Ce este Matcha Slim?

Matcha Slim este o nouă formulă de pudră care folosește efectul ceaiului Matcha și al altor substanțe naturale pentru a promova pierderea sănătoasă în greutate. Producătorul este compania de cosmetice organice Genius Rainbow.

Pudra verde din ceaiul Matcha merită cu adevărat numele de super-aliment. Timp de secole, ceaiul Matcha a fost celebrat în Japonia pentru beneficiile sale asupra sănătății și în ultimii ani restul lumii i-a plăcut.

Ceaiul matcha este făcut din aceleași frunze ca și ceaiul verde – și anume planta Camellia Sinensis. Principala diferență cu ceaiul verde obișnuit este că pentru ceaiul Matcha se folosește toată frunza plantei. Aceste frunze sunt culese, uscate, prăjite, apoi măcinate în pulberea fină și condimentată pentru care Matcha este renumit. Folosind întreaga frunză, ceaiul Matcha oferă de zece ori mai mulți antioxidanți decât o ceașcă obișnuită de ceai verde.

Comandă AZI cu Livrare Gratuită!

Frunzele provin de la plante care cresc la umbră. Acest lucru crește conținutul de clorofilă al frunzelor și conferă pudrei Matcha culoarea verde vibrantă. Sunt culese manual și măcinate cu pietre de granit pentru a obține o consistență făinoasă. Această operațiune se face la întuneric astfel încât toți nutrienții să fie protejați.

Pe lângă această pudră premium Matcha, Matcha Slim conține multe alte ingrediente cu efecte de întărire reciprocă, inclusiv spirulina, semințe de grepfrut, rădăcină de marshmallow sau taurină.

In prezent, Matcha Slim nu poate fi comandat in farmacii sau parafarmacii, ci doar prin magazinul oficial al producatorului.

Matcha Slim original este vândut exclusiv prin magazinul online al producătorului. Matcha slim preț farmacia Tei este alta formula pe care o veți gasi la un pret mic, dar nu reprezinta varianta originala a produsului.

Efectul și beneficiile Matcha Slim

Efectul Matcha Slim se datorează ingredientelor pur naturale ale produsului, în principal ceaiul Matcha. Ceaiul Matcha au proprietăți termogenice și, prin urmare, pot crește rata de ardere a caloriilor.

Comandă cu 50% Reducere AZI

Acest efect nu există doar în repaus, ci și în timpul exercițiilor fizice. Dacă încorporezi Matcha în programul tău de antrenament, îți poți crește consumul de calorii cu un incredibil de 25%. Cu cât este mai mare calitatea ceaiului Matcha, cu atât conține mai multe catechine și cu atât este mai eficient efectul asupra pierderii în greutate.

Prin creșterea arderii caloriilor și a metabolismului, Matcha Slim vă ajută să pierdeți în greutate, promovând în același timp sănătatea în următoarele moduri:

Detoxifiere: conținutul ridicat de antioxidanți al Matcha Slim contribuie la detoxifierea radicalilor liberi care se formează în organism. Acest lucru stimulează procesele de eliminare și îmbunătățește digestia.

Relaxare: datorită conținutului său ridicat de teanină, Matcha Slim calmează nervii și ajută la îmbunătățirea funcțiilor mentale și la gestionarea stresului și anxietății. Mai puțin stres înseamnă și o ardere mai bună a grăsimilor.

Pentru a beneficia de toate aceste proprietăți, achizitionati Matcha slim de pe site-ul original, deși prețul Matcha slim farmacia Tei v-ar putea tenta.

Comandă AZI cu Livrare Gratuită!

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.6]