Matcha slim Catena: cât costă un produs de slăbit eficient?

Procesul de slăbit poate fi uneori incredibil de dificil atat fizic, cat și financiar. Din acest motiv, oamenii apelează adesea la tot felul de suplimente alimentare pentru a accelera lucrurile. Cu toate acestea, deși suplimentele alimentare sunt considerate sigure în majoritatea cazurilor, unele pastile pot provoca efecte secundare neașteptate și neplăcute. Prin urmare, este indicat să fii foarte atent în alegerea suplimentelor alimentare care sunt folosite pentru a pierde în greutate.

Comandă cu 50% Reducere AZI

Matcha slim Catena: de ce costa mult în farmacii

Matcha poate fi regasita in mai multe farmacii din România, dar sub forma de capsule in special, la prețuri destul de ridicate.

Motivul principal pentru care Matcha slim Catena este atât de scumpa este că producerea unei pulberi de matcha de moara de piatră de calitate este un proces extrem de obositor și laborios, care necesită abilități și cunoștințe speciale.

Cele 5 mari motive pentru care matcha este scump:

Cultivarea. Spre deosebire, de exemplu, de sencha, matcha este tencha măcinată cu piatră, un ceai verde cultivat la umbră. Crește doar în anumite regiuni ale Japoniei și necesită un timp fix al perioadei de umbrire.

Comandă AZI cu Livrare Gratuită!

Recolta. Se recoltează manual doar 1-2 luni pe an din mai până în iunie.

După recoltare, atunci când se pregătește pentru măcinarea frunzelor de ceai, fiecare frunză este deztulpinată și dezvăluită cu grijă, ceea ce necesită îndemânare, timp și răbdare. De multe ori, tulpinile și venele rămase vor fi folosite, mai târziu, pentru a face kukicha, un ceai japonez blând și cu nuci, cu puțin conținut de cofeină.

Comandă cu 50% Reducere AZI

Pregatirea. Spre deosebire de alte ceaiuri, atunci când bem matcha consumăm toată frunza de ceai. Când frunzele culese nu sunt la standarde, cu siguranță vom gusta mult mai mult decât atunci când bem lichidul de ceai preparat.

Măcinarea mai lentă scade frecarea și căldura aplicate frunzei de tencha, ceea ce ajută la păstrarea culorii verde viu și a aromei dulce și proaspătă a matcha. În timp ce o măcinare mai rapidă poate „prăji” frunza de tencha și poate face ca culoarea ei strălucitoare să se estompeze la un galben verzui – un semn bun de amărăciune în matcha.

Comandă AZI cu Livrare Gratuită!

Cererea. Datorită popularității matcha și a numeroaselor beneficii pentru sănătate, acesta a fost mai solicitat decât oricând. Ceaiul japonez măcinat a trecut de la a fi un lux consumat numai în timpul ceremoniilor de ceai desemnate la o marfă pe care o putem găsi în majoritatea cafenelelor, bucătăriilor și chiar a produselor de înfrumusețare. Cererea este, fără îndoială, unul dintre factorii care fac ca prețul Matcha slim Catena să crească.

Cât costă Matcha slim Catena?

În general, veți plăti in jur de 50- 100 de lei pentru varianta capsule. Deși este posibil să găsiți matcha și mai ieftin decât atât, nu vă recomandăm să îl cumpărați. Matcha de calitate scăzută se caracterizează printr-o culoare ciudata și un gust amar, fără viață. Trebuie sa stiti ca Matcha slim Catena nu se prezinta sub forma de pulbere. Pudra Matcha slim la un pret avantajos nu veți gasi decat pe site-ul producatorului, cu o reducere de 50% din pretul obisnuit, anume de la 318 la 159 de lei.

Click to rate this post!
[Total: 12 Average: 3.9]