Ceai Matcha slim, noul produs revoluționar pentru o siluetă de invidiat

Știm bine că obezitatea poate avea consecințe negative asupra sănătății individuale, dar deseori subestimăm impactul psihologic pe care kilogramele în plus îl au asupra sănătății mintale și stimei de sine a celor care suferă de această boală. Mâncarea, la fel ca alcoolul și drogurile, poate provoca dependență și îi poate duce pe cei mai fragili subiecți să intre într-un cerc vicios care dăunează sănătății lor fizice și psihice. Odată ce ați intrat în această buclă, este greu să spuneți stop și sa renunțați la obiceiurile proaste pentru a adopta un stil de viață sănătos. Din acest motiv, suplimentele alimentare precum ceai Matcha slim pot oferi un ajutor valoros celor care doresc să slăbească și să facă o schimbare în viața lor.

Instrucțiunile de utilizare sunt incluse pe fiecare pachet de ceai Matcha slim. Acesta detaliază modul în care puteți obține rezultatul dorit de pierdere în greutate cu băutura de ceai fără a provoca efecte secundare. Când consumați praf de ceai natural, acordați atenție instrucțiunilor de utilizare și contraindicațiilor existente.

Dacă sunteți supraponderal și, în același timp, încercați să scăpați de kilogramele in plus, dar totuși. . .

 •       nu sunteți  un susținător al restricțiilor alimentare;
 •       nu există nicio modalitate de a menține un regim de activitate fizică;
 •       Nu puteți controla apetitul;
 •       Vă este frică de efectele secundare ale pierderii în greutate;

În toate cazurile de mai sus, un ceai Matcha Slim este alegerea ideală!

Cum se prepara o ceașcă de ceai Matcha slim

Se bea înainte de mese.

 1. Se toarnă 1 linguriță de Matcha Slim cu 150 ml apă clocotită.
 2. Se amestecă bine până se dizolvă complet.
 3. Se lasa la infuzat 5-7 minute.

Se consuma de 1 până la 2 ori pe zi înainte de mese.

Bucurați-vă de gustul și aroma unice ale băuturii verzi!

Armonia spiritului interior sporește proprietățile benefice ale produsului. Faceți din consumul de ceai un ritual: folosiți mâncăruri drăguțe și muzică de fundal plăcută. În timp ce bei ceaiul, fă-ți timp.

Notați doza și frecvența consumului de Ceai Matcha slim. Frecventa este stabilita individual, dar durata minimă recomandată este de 1 lună. Dacă după 4 saptamani sunteți multumit, va puteți opri. În caz contrar, beti ceaiul până ajungi la greutatea ideală.

Consumul de ceai Matcha slim timp de o lună arată întregul său potențial. Dacă se dorește, cura poate continua până când se atinge greutatea dorită. Pe viitor, se recomandă desfășurarea unor cure preventive pentru a menține un organism sănătos în formă maximă. Ceai Matcha slim: contraindicatii

Băutura originală este făcută după o rețetă patentată, este echilibrată în compoziția sa și a trecut studiile clinice, deci este sigură.

Rezultatele individuale pot varia în funcție de construcția corpului, greutatea inițială și rata metabolică. Cu toate acestea, o pierdere prea mare în greutate poate provoca tulburări minore din cauza numărului mare de produse metabolice care intră în fluxul sanguin în același timp:

 •       tulburări gastrointestinale;
 •       Ameţeală;
 •       Modificări ale dispoziției
 •       Pierderea poftei de mâncare.

În acest caz, este indicat să reduceți doza de ceai Matcha slim sau să întrerupeți administrarea până când simptomele dispar. În cazul reacțiilor alergice, este necesar să consultați un specialist cu privire la toleranța individuală a componentelor ingredientului activ.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Publicat

în

de către

Etichete: